Saturday, 21 July 2012


Glitter Words



Alhamdulilah..program HUB(Hubugan Ukkwah Bersama) telah tamat..pegalaman pertama n terakhir kot jd fesilitator..memandangkan semester ni adalah last utk diploma..:) tq to my lec y memberikan kepercayaaan kpd kami..best hndel program ni..tp bakti kami xlah byk sgt..just handel pgram explorace n night walk..program ni berlangsung 2 hari 1 mlm d sri pantai melawi bachok..pengalaman y xdapt d lupakan ketika explorace..kami menjga chek point y diberi clue bertukar suara..memndangkn partnerku sakit tekak..hahhahaa..lawak btol..dak2 junior pmpuan senang ja cri,tp lain hal lak dgn junior siswa..pusing2 dia mencari kami..cek point kami ketua kna suap makanan smbil tutup mata..kami nak bg diaowg kenyang..hahahha..Pas2 diaowg ni diberikan 2 barang amnah iaitu belon..ieza n partner apa lg..misi memecahkan belon depa..mintak dia x bg,so amik cara lain setelah dia dok khusyuk makan,amik peluang pecahkn belon diaowg dgn pen..adehhh..basah lecun baju..kasihan kat diaowg..apa pm pgram ni just santai..nama dah program ukwwah bersamakan :)..prgram night walk plak utk mengetahui adakah kta ni boleh berusha tnpa kwan..nak tau diaowg ni dpt berdikari or x tnpa kwan..contohny lah,xkan kwan x dtg kuliah pm kta nak ikot..so cm2 nak tngok,kelebihan kta ni berani or tdk..para peserta kna tutup mata dgn kain,n kna ikat 1 tngan,1 tangan lg kna pengang lg belon..hu9..smpai ngis2 adw xmo berpisah ngm kwn..adw 2 xmo tutup mata n nak blik umah..menguji kesabaran btol..apa pm inilah pegalaman ku sebelum menamatkan zaman diploma 6t..pgram night walk ni..kna beljln2..partner ku d dpn ak d blkang..setalah lama2 berjln ak kna potong tali n bg tau.."dok sini" n meninggalkn dia keseorangan seketika..


seteLaH pRoGrAm BeRaKhIR..KaMI BeRgMBaR rAMaI2

No comments:

Post a Comment