Monday, 20 August 2012


Glitter Words

aLhAMdulilah..hari ni hari ke-2 kita merayakan hari raya aidilfitri..selamat hari raya semua..lau free 2 meh ler kat umah raya ke-4..ada kenduri kesyukuran pak su kawin :) tahun ni still dpt lg wet ayer..hehehee..best kan..tua2 pm dpt gak..KAU ADER???erkkkk..apa pm selamat hari raya yer..maaf zahir n batin..
y paling best dpt mam  ketupat y mak long buat..teringat y arwah nenek bt dlu..dalamnya rasa manis n ada kacang..bukan senang nak dpt..apa pm TQ mak long :D..




DaPnyA...sApa naK???

Wednesday, 8 August 2012


Glitter Words
             



assalamualaikum..heeee..jom join contest blog y kak fara anjurkan..




Byk hadiah menarik menanti korang semua..kak fara ni memang seorang yg pemurah..ieza dah 2 kali menang contest yang kak fara anjurkan di fans ButikPinkku ..tp y contest blogger first tym join..hope adew rezeki..:) meh kawan2 join..masih adew peluang lg...malam ni tepat kol 12 p.m close..btolkan kak fara?? :)
Selain tue,kak fara ni juga seorang yG rajin bt tutorial..best tau..bleh belaja macam-macam nak gayakan tudung n shawl..daku lau nak pakai shawl bukak y tutorial kak fara ni..memang meletup giler..hehehehe..xcaya??meh ler cuba..pasti puas hati..

Meh tngok pic y dipertaruhkan..taaraaaaa..xcomel pm :(

x CoMEL pm

Ni plak pic asal..dlu join contest free shawL : 2nd anniversary :)


moGa First Contest blogger ni bertuah..aminnn




                        DgN ini SaYa Nak TaG PaDa :
                   1.  fatin adibah
                   2. amy mieyn
                   3. mujahidah islamiah



Manis sungguh si cantik menawan, terkelu melihat terpukau si teruna, ButikPinkku tersarung indah, buat penyeri si hawa jelita. Mari berkunjung ke ButikPinkku  kawan-kawan! Corak dan warna sangat menarik. Latest, modern and Elegant. Tak rugi shopping di sini. Sekali terpandang,jatuh hati sudah :) Jom Grab!!!





Glitter Words

             


Lama xupdate blog..al-maklum bz memanjang..apa pm bersyukur sgt2..minggu lpas dapat vocher craft dari sa2 fanpage y harga rm100..lama dah xbuat craft..tangan pm dah jd keras..org ckp rezeki ramadhan :) Tunggu yer..6t akn upload pic craft..tp xtau bila nak siap..tengah bz utk bt persiapan raya n settlekan borang grade :) Moga ALLAH permudahkan :)

hehehe..dpt no 1..