Saturday, 8 September 2012



BawalChantique adalah satu nama perniagaan online yang terkenal bukan sahaja dikalangan facebooker,malahan di kalangan para blogger. BawalChantique mempunyai sebuah butik Offline di daerah Kota Baharu yang diberi nama Moon Couture. Butiknya terletak bersebelahan Hotel Rennaissance iaitu di LOT 2-09,TINGKAT2,KOTA SRI MUTIARA,(Billion),JALAN SULTAN YAHYA PETRA,15150 KOTA BHARU KELANTAN . Pemiliknya saya panggil kak Noor. Kak Noor seorang yang peramah. Koleksi yang terdapat disini semuanya cantik-cantik dan harga pun berpatutan. Sebelum puasa saya adew shopping baju Kurung Moden..Memang lawa untuk buat raya,tambahan pula raya ke-4 pak su kawin..so melaram jugak dgn baju y dibeli 2 :D...
    Moon Couture nie beroperasi setiap hari dari pukul 10.30 pagi-10.30 malam..So ada masa untuk shopping. Meh lah kawan-kawan shoping kat sini..memang xrugi punyer..selain baju kurung terdapat juga koleksi lain iaitu maxi duyung ariana, koleksi tudung & selendang, blouse,kurung riau dan pelbagai lagi koleski peribadi wanita..memang rambang mata kalau kita pergi ke Butiknya :)..

 Pertama kali saya kenal Fans BawalChantique ialah ketika join contest Gaya Muslimah Faces Of Moon Couture 2012 .Ketika itu jgk saya mengenali kak Noor..ALAHAMDULILAH dapat vocher bernilai rm50..kawan-kawan nak tngok x baju y saya grab dkt sini???memang cun gilerrrr..jgn jelous tau :p


taraaaaa..nilah baju biru turquise y ieza beli d fans bawalChantique..
lawakan??tapi ni bkn ieza tau :D



nielah baju biru yang di grab dkt fans BawalChantique..lawaaaaa

P/S: kak noor,nilah pic y baju ari tue..lawa sangat2..raya haji nanti leh dtg shopping lak :D

opPPS..sebelum terlupa kak Noor adew buat giweaway untuk sapa yG ada blog @ website..
tapi jgn lupa  tau kena masukkan link web  ( www.mooncoutures.com ) dan
 alamat facebook (www.facebook.com/Bawalchantique ) 


Yg PALING bEst :

3-5 pemenang bertuah yang terpilih akan menerima Moon Couture Skirt FREE. Ha,ada lagi!!! yang THE BEST OF THE BEST akan menerima WANG TUNAI RM100.








Jom P open House..byk sungguh dapat jemputan :D.. X ketinggalan gak jemputan kawin..apa pm raya tetap raya..tp final exam tinggal bpe mingu lagi..mnggu dpn kuar result MUET..erkkkk..band bape ea y dapat??MoGa dapat keputusan y terbaikk..Aminnnn...